Verwarming

Centrale verwarming

Kiezen voor de juiste cv-ketel en verwarming is kiezen voor comfort
Met de juiste temperatuur wordt het comfort in huis vergroot. Wanneer het behaaglijk in huis is, dan kunt u de dingen doen zonder te worden afgeleid door warmte of kou. Het is dus belangrijk om u goed te laten adviseren over de juiste cv-ketel, met daarbij de juiste verwarming en radiatoren. Wij hebben de opkomst van de cv-ketel meegemaakt en hebben dus veel ervaring. Als u kiest voor verwarming met een warmtepomp, dan bespaart u uiteindelijk op uw energierekening. Wij leveren cv-ketels en installaties tegen een scherpe prijs.

Vloerverwarming

Lage temperatuurverwarming als vloerverwarming verhoogd het comfort in huis. De vloer voelt comfortabel warm aan en het nodigt zelfs uit om op blote voeten te gaan lopen. Vloerverwarming is door de lage temperatuurverwarming uitermate geschikt in combinatie met een warmtepomp. Gaat u nieuwbouw plegen of uw huis renoveren, dan is het goed om vloerverwarming te overwegen.

Luchtverwarming

Heeft u al lange tijd luchtverwarming in huis, dan is het belangrijk om het systeem na te laten kijken. Er zijn tegenwoordig energiezuinigere luchtverwarmingssystemen en u kunt al snel energie besparen. Neem contact met ons op als u wilt dat wij uw systeem nakijken.

Radiatoren

Er is een verscheidenheid aan radiatoren. Speciaal voor de badkamer zijn er handdoek-radiatoren. Voor de andere ruimtes zijn er paneelradiatoren en in de woonkamer kunt u kiezen voor design radiatoren. Wij leveren alle type radiatoren die in huis worden toegepast en installeren deze vakkundig.

Is uw cv-ketel verouderd of wilt u uw luchtverwarming na laten kijken, neem dan contact met ons op, of bel: 072-502 12 31.